Slider 01 Slider 02 Slider 03 Slider 04 Slider 05 Slider 06 Slider 07 Slider 08 Slider 09 Slider 10 Slider 11
Image 01

Okom kamere

Sve informacije, reportaže i fotografije sa dešavanja na danima Trstenik na Moravi 2012, možete pratiti i videti na ovim stranama.

Pogledaj
Image 02

Čorbijada i oko nje

Svečano otvaranje je obavljeno u četvrtak, zaigralo se, zapevalo i najavilo da će biti dosta takmičara u kuvanju riblje čorbe; PROBAĆEMO.

Pogledaj
Image 03

Trka čamaca

Jedina u Srbiji, na „ žili kucavici“ Šumadije, Moravom će se odvijati trka čamaca, Moravaca-dereglija. Ali ovde ih voze motkom...

Pogledaj
Image 04

Moravski maraton

Ovo je samo za najodvažnije, one koji se ne plaše ni brzaka ni virova, a ni niskog vodostaja Morave. Iz tih razloga Moravski maraton pleni...

Pogledaj

Dani na Moravi – 2012

JW Player goes here
Na gradskoj plaži će se odvijati mnoga takmičenja. Pored kuvanja riblje čorbe, biće i drugih zanimljivosti:

Najmlađi ribolovci će okušati sreću i znanje sa svojim plovcima i udicama; biće i trke beba, odbojke na pesku. Pored čorbe, svakako će se zadimiti i roštilji, ražnjevi sa pečenjem, hladno piće će gasiti žeđ...
O svemu tome pokušaćemo tekstom, fotografijom i filmom da Vas približimo Trsteniku i tako da bar za trenutak budete sa nama.


PREČICE (LINKOVI):


Najnovija događanja

Image 05

Sa svečanog otvaranja: Predsednik opštine Trstenik, Miroslav Aleksić, otvorio je manifestaciju – TRSTENIK NA MORAVI 2012.

Image 05 Vatromet na obali Morave: Obeležen i trenutak svečanog otvaranja dana, TRSTENIK NA MORAVI 2012. Veliki broj posetilaca na samom otvaranju manifestacije, je uživao u trenucima živih boja i svetlih munja.

Program i raspored događanja – Trstenik na Moravi 2012:

Program i raspored (pdf, 45 KB) (Preuzmi)

 Trstenicani © 2012 – Trstenik na Moravi 2012 | Za sve Trsteničane u rasejanju