СРПСКА ЛИГА–ИСТОК, сезона 2012/13
ФК Трстеник: ( коло + )

Трстеничани поклекли у Нишу

11. КОЛО – Српске лиге ИСТОК

ФК СИНЂЕЛИЋ – ФК ТРСТЕНИК 1:0 (1:0)

Киша, лоше време и киша жутих картона, плус један црвени за Трстеничане и више се није могло. Рано примљен гол није могао да се надокнади са играчем мање.
Распоред утакмица ФК Трстеник до краја јесењег дела:
ts_rsp_9kolo_s

За новинарску легенду, свим срцем на терен
Уочи 11. КОЛА – Српске лиге ИСТОК

ФК СИНЂЕЛИЋ – ФК ТРСТЕНИК

Не само због дербија кола, не само због престижа, трстенички фудбалери имају велики мотив да у недељу 28. октобра, на „врућем“ терену лидера на табели Синђелића, изгарају свим срцем и душом, да остану непоражени; тако ће и они дати свој допринос обележавању јубилеја, 100 година од рођења златног пера српског и спортског новинарства ЉУБИШЕ ВУКАДИНОВИЋА!
СВИ СМО УЗ ВАС МОМЦИ, ОТАЧЕСТВО ВАС БОДРИ – НАПРЕД ПЛАВИ !
ts_fkotacst_s
Преузми филм (flv, 6,0 MB, 420x315 px).

Трстеничани до бода у задњим секундама
10. КОЛО – Српске лиге ИСТОК

ФК ТРСТЕНИК – ФК МОРАВАЦ (Мрштане) 2:2 (1:1)

Као у хорор филмовима; досуђен једанаестрац за Трстеничане у 93. минуту, голман гостију брани, одбијену лопту враћају домаћи играчи на петерац... Севнуо је топовску ударац под пречку гостију, 2:2 ! Гости се хватају за главу, падају у очај, Трстеничани у загрљају, певајући... Све у свему резултат, РЕАЛАН приказаној игри обе екипе.! Комплетна репортажа са утакмице у трајању од 10:15 минута !
ts_mrvc22_s
Преузми видео (flv, 35,1 MB, (480x270 px), – Преузми видео ((flv, 24,9 MB, (480x270 px).

– Погледајте само гол Трстеничана постигнут у 93. минуту. (НЕМОНТИРАНО !)

ts_fkts_mrvc_22_s

Преузми видео (flv, 4,5 MB, 480x270 px); – Izveštaj (M. Veselinović, dopisnik „ŽURNALA“)
Опширнија видео репортажа У ПРИПРЕМИ !

Трстеничани вредно тренирају

Уочи 10. КОЛА – Српске лиге ИСТОК

ФК ТРСТЕНИК – ФК МОРАВАЦ (Мрштане)
ts_fkts_trening_s

Баш пред велики спортски празник који ће се одвијати 30. октобра у Трстенику, а поводом 100 година од рођења нашег Трстеничанина, легендарног спортског новинара и уредника листа „Политика“, Љубомира Љубише Вукадиновића, његова данашња футбалска младост, „бије важну футбалску битку“ за врх табеле у Српској лиги, група Исток. Верујемо да млади футбалери Трстеника имају пуно мотива и жеље да надиграју своје госте у недељу 21. октобра, у 15 сати на свом игралишту крај Мораве, од давнина познато и звано као „ВАШАРИШТЕ“. Е па, младости футбалска, нека вас и на травнатом терену прати она стара трстеничка крилатица: ...свом отачеству, Трстеничани – до победе! Бићемо уз ВАС!
Преузми филм са утакмице; (flv, 11,8 MB, 480x270 px)

Најзад киша, али и киша голова крај Мораве
9. КОЛО – Српска лига ИСТОК

ФК ТРСТЕНИК – ФК ТРГОВАЧКИ (Јаг) 4:1 (3:1)
ts_fkts_trg41_s
Трстеничани се радовали сјајној игри својих фудбалера, а понајвише киши голова и правом пљуску са неба; међутим никоме то није сметало, већ напротив, после више од 80 дана без кише у граду и околини, коначно прави пљусак уз прегршт лепих голова домаћиих фудбалера...
Извештај са утакмице, Мирко Веселиновић, стални дописник „ЖУРНАЛА“ из Трстеника !
Преузми филм са утакмице; (flv, 38,6 MB, 480x270 px)

Rezultati 9. кола:
ts_rez_9kolo_s
Распоред утакмица ФК Трстеник:
ts_rsp_9kolo_s

Пером репортера

8. КОЛО – Српска лига ИСТОК

ДИНАМО (ВРАЊЕ) - ТРСТЕНИК ППТ 0:2 (0:2)
НЕМОЋНИ ВРАЊАНЦИ ПРЕД ТРСТЕНИЧАНИМА

ts_dinvr_fkts_02_sПЕЦИЋ СЈАЈНО ЛОБОВАО

...Већ у 3. минуту је Александар Пантелић са центра упутао прецизну дубинску лопту према Николи Пецићу, који је лако и маестрално лобовао истрчалог Ристића. Врањанци су се нашли у шоку и нису могли да се опораве до краја меча... Прочитај цео текст дописника Журнала из Врања, Д. Станића.

Немоћни Врањанци пред Трстеничанима
(формат pdf, 93,8 KB).

Резултати 8. кола:
ts_kolo8_r
** Коло 9. недеља 14. октобар, 2012. год. (15 h), Трстеник: ФК Трстеник – ФК Трговачки (Јаг).

Оком камере

7. КОЛО – Победа са „петардом“ !
JW Player goes here

Трстеник 30. септембар, 2012. год. ФК Трстеник – ФК Морава 5:0 (3:0)
Права ревија лепих голова на игралишту крај Мораве. Трстенички фудбалери надвисили своје колеге из Ћуприје, испративши их кући са ПЕТ голова у мрежи. Да су домаћи фудбалери желели мало више да поправе своју гол разлику, имали су сијасет прилика за то... Пусти видео !

Резултати 7. кола:
ts_kolo7_r
Коло 8. Врање, 07. октобар 15:30; ФК Динамо – ФК Трстеник !

Извештај Журнал.
М. Веселиновић – (pdf, 70,1 KB).
Преузми видео (24,9 MB; 480x270 px); – Преузми видео (35,2 MB; 480x270 px).

Пером репортера

6. КОЛО – Српска лига ИСТОК

РАДНИЧКИ (ПИРОТ) - ТРСТЕНИК ППТ 1:0 (0:0)
Стрелац: Манојловић у 55. минуту из једанаестерца. - Пирот, стадион крај Нишаве, гледалаца: 300. Судија: Марјан Савић (Алексинац). Жути картони: Манојловић, Радосављевић, Н. Николић (Раднички), Ерић, Милановић (Трстеник). Црвени картон: Ерић (Трстеник) у 55. минуту.

РАДНИЧКИ (ПИРОТ): Дјурић, Танасковић, Драгачевић, Ћирић, Костић, Манојловић, Радосевљевић (Илић), Толић ( Ставрић), Манчић, Н. Николић, Митић (Стојанов).
ТРСТЕНИК ППТ: Петровић, Ерић, Стојковић, Каровић, Милић, Миловановић, Печић (Савић), Лазић, Милановић, Вукосављевић, Смиљковић (Јовановић).

Тешко су Пироћанци стигли до бодова против борбених гостију из Трстеника. Разочаравајуће издање домаћих било је довољно за победу минималним резултатом. Једину праву прилику за гол Раднички је имао у 10. минуту када је Толић шутирао из петерца, али је један од играча Трстеника избацио лопту са гол линије.
Да најслабије издање ове јесени не буде кажњено губитком бодова "кривци" су Митић и Манојловић. У 55. минуту Ерић је у свом шеснаестерцу срушио Митића, а судија Савић је без двоумљења показао на белу тачку. Сигуран егзекутор најстроже казне био је Стефан Манојловић.
До краја Раднички је имао теренску иницијативу, али су две прилике Ставрића и једна Николића завршене шутевима поред гола.

** Коло 7. недеља 30. септ, 2012. год. (15:30)h Трстеник: ФК Трстеник – ФК Морава (Ћупр).

 

СРПСКА ЛИГА ИСТОК – ФК Трстеник, СЕЗОНА 2012/13| www.trstenicani.rs | trstenicani.rs@gmail.com |