ts_plaza11_s

Da napišemo koju reč...

Dobro došli,
kao što smo obećali kada smo počinjali, evo realizujemo ideju da što više pokretnim slikama i običnim fotografijama predstavimo svoj grad Trstenik širom sveta. Za razliku od drugih, mi nastojimo da „živom slikom“ predstavimo ljude našega grada, običaje, događaje, reku i obale. Mnogi to čine fotografijama i tekstovima predstavljajući i formirajući foto-galerije; mi ćemo biti pioniri u stvaranju VIDEO GALERIJE Trstenika.
Već posle nepune godine dana prezentacije, posedujemo 166 video prikaza različitih formata, koji se isključivo odnose na grad Trstenik, njegovu istoriju, njegove ljude i običaje. Prateći statistiku i podatke sa same prezentacije putem servera, vidimo da svi posetioci u ogromnom broju prvo pregledaju video-klipove, slajdove i filmove... što nam daje motiva za još većim i istrajnijim radom... Svakog meseca (počev od maja 2011. god.) bar 10-ak klipova se takmiči-pogleda ih između 250-380 posetilaca ! Za nas je to veliko priznanje i podstrek za dalji rad. A decembar mesec (podaci od 30-og) je i novi rekorder po broju posetilaca koji su duže od 5 min bili na stranicama Trsteničana – 2610 samo u ovom mesecu !
Video galerija će se stalno dopunjavati i imaće i više strana u doglednom periodu.
Na ovoj strani galerije grad, ljudi, događaji i reka su predstavljeni ukupno sa 1h i 23 min. Bez vremena video prezentacija koje su date linkom na donjem delu strane (.wmv).

Pratite nas i dalje, kontaktirajte nas; šaljite nam Vaše predloge, savete i ideje. Potražite starije fotografije od značaja za istoriju grada u starim ormanima i kutijama, roditelja, baka i deka...

Svom otačestvu, Trsteničani....

www.trstenicani.rs

Izbor filmova, galerija: 1 2 3 4