Добро дошли у трстенички спортски времеплов...

Фотографијом кроз време...

ts_kule_sts_sandpravd_sЈ. Пештерац - Куштра Омиљена игра. Иако је био бек, популрани Куштра је обожавао игру главом. Врло често је знао да набачене корнер лопте, он избије главом из свог шеснаестерца уместо центархалфова. По причи фамилије, Куштра је играо фудбал и после одласка са трстеничког игралишта све до своје 43. године, играјући за општинске екипе, екипу Петолетке на радничким спортским играма; и то све до своје тешке повреде ноге. После успешног лечења више није играо фудбал. Био је и кратко време тренер појединим млађим категоријама.
Не заборављамо и један од најбољих фудбалских парова ФК Трстеник, Шандор и Вељко (Ђорђе Васиљевић и Вељко Правдић) „популарна десна веза“– Вељко бек, Шандор полутка, једна од ређих фотографија којом се поносимо и можемо да Вам је представимо. Старији играчи и навијачи причали су за њих двојицу „...када везе десна страна, чаршија сигурно побеђује...“ Ходајући фудбалским времепловомТрстеника, читајући полеђине уступљених нам фотографија, наишли смо на једно велико пријатељство, другарство играча тих времена. Није било ТВ, електронских медија, и људи су се дружили, играли од срца фудбал, поштовали, помагали и на чашицу једни друге позивали. Били су баш тим !
Док разгледате малу галерију са игралишта појединих генерација фудбалера Трстеника, опустите се уз старе народне мелодије тог прошлог времена.

JW Player goes here