СРПСКА ЛИГА–ИСТОК 1. Коло ( – коло + )

 • Kolo_1_1 Kolo_1_2 Kolo_1_3
  Kolo_1_4

  Радник „бућнуо“ у Мораву...

  – ФК Трстеник–ФК Радник (Сурдулица) 2:0 (1:0) –

  Fudbal_Kolo1_2
  Трстеник, 21. 08. 2011.
  Игралиште крај Мораве; гледалаца око 600; судија: Александар Минић, из Књажевца-6,5; Стрелци: Пецић у 20. мин, Смиљковић у 57. мин. евро-голом из слободног ударца. Фаворизовани гост из Сурдулице, налетео на мину у Трстенику и „бућнуо“ у Мораву.
  У првих 15 мин, Радник је наметнуо жесток темпо и опасно нападао. Лепу прилику имао је хитроноги играч гостију Сибиновић у 4. минуту, али је његов шут искоса са леве стране, завршио поред стативе; касније се испоставило да је то била једина прилика за госте. Већ у 18 мин, домаћин је наговестио да долази његових 5 минута. Снажан шут Смиљковића, на додавање Васића, прохујао је тик изнад пречке, а у 20. минуту, изванредна соло акција Васића, омогућила је Пецићу да савлада голмана гостију Ристића. Офанзивном игром је домаћин наставио и у наставку; поново је Смиљковић у 51. минуту упутио праву „бомбу“, али је Ристић одбранио. За велико славље Трстеничана, побринуо се у исти играч у 57. минуту веома лепим поготком са ивице шеснаестерца из слободног ударца, шутем у горњи угао немоћног голмана Ристића. Играч домаћих Васић је у 70. минуту, могао да увећа вођство Трстеничана, добрим ударцем главом, али је голман одбранио.
  У финишу сусрета гости су покушали нешто више да учине, али без праве прилике, јер је одбрана домаћина предвођена непрелазним Милићем и Пантелићем, увек добро интервенисала.

  М. Веселиновић, дописник „Спортског журнала“.

АРХИВА, СЕЗОНА 2011/12

Назив стране| www.trstenicani.rs | vojcel@trstenicani.com |